وظایف حسابدار
چک لیست وظایف حسابدار و مراحل انجام کار در واحد حسابداری و مالی لوتوس
گروه اموزشی حسابداری و مالی لوتوس چک لیستی از تسک ها و وظایف حسابدار و مراحل انجام کار در واحد حسابداری و مالی طراحی کرده تا حسابدار و کارفرما از زمان مصاحبه تا استخدام، از کار با نرم افزار های حسابداری مثل سپیدار تا محاسبه حقوق و دستمزد در واحد حسابداری مشخص و گزارش گیری از شرح وظایف به راحتی و دقت بالایی انجام شود. همچنین شما میتوانید با مطالعه ی تمام این مقاله تا انتها که لوتوس برای شما اماده کرده است به یک جمع بندی از جزئیات کامل از شرح وظایف حسابدار و مراحل انجام کار در واحد یا بخش حسابداری و مالی داشته باشید.
شرح وظایف حسابدار
- روشن کردن سیستم ها،روشن کردن پرینتر ، چک کردن خطوط تلفن ، ارتباط سیستم با سایر دستگاه ها و اینترنت شرکت.
- برنامه ریزی برای اجرای کار حسابداری،مالی و اولویت بندی.
- حسابداری: جمع آوری اسناد و مدارک رویدادهای مالی،اندازه گیری، تجزیه و تحلیل ، ثبت و طبقه بندی ، تجمیع وتلخیص و گزارش گیری در سیستم واقعی و(رسمی).
- بررسی و کنترل ، به روز رسانی اطلاعات وایت برد شرکت،چک کردن وصل بودن موبایل های شرکت ، وبسایت شرکت ، وصل بودن نرم افزار ارتباط با تامین کننده گان و مشتریان شرکت … .
- گرفتن پرینت صورت حساب بانک ها بصورت روزانه و کلیه رسید های دریافت و اعلامیه های پرداخت
- دریافت و پیگیری کلیه اسناد حسابداری (رویدادهای مالی) روز قبل (خرید ، فروش و حمل و انبار و …).
- گرفتن اسکن فاکتورها ی خرید و بایگانی کردن در سیستم به صورت جداگانه و مطابقت آن با فاکتورهای فروش (در صورت نیاز از تامین کننده درخواست فاکتور و صورتحساب شود).
- چک کردن اسناد حسابداری با مبالغ واقعی (کلیه فاکتورهای خرید، فروش و هزینه ها با مبالغ بانک ، صندوق و سایر پرداختی ها).
- نظارت بر اجرای دقیق و به موقع فرآیندهای واحدها و به روز بودن کلیه حساب ها.
- ثبت کلیه دریافتی ها و پرداختی ها (بانک ، صندوق ،چک ، کارتخوان و سایر) در سیستم حسابداری و مغایرت گیری مانده حساب ها ثبت صدور یا تایید چک های صیادی.
- ثبت فاکتور خرید و رسید های انبار در سیستم حسابداری بعد از تایید واحد حمل و انبار و فروش و در نهایت مدیریت و تهیه گزارش تامین کنندگان و مغایرت گیری مانده ها.
- ثبت فاکتور فروش و خروج های انبار در سیستم حسابداری بعد از تایید واحد حمل و انبار و فروش و در نهایت مدیریت و تهیه گزارش مشتریان و مغایرت گیری مانده حساب ها.
- شناسایی هزینه های مالی و یا درآمد های سرمایه گزاری ( بهره پول دریافتی و یا پرداختی و اراِیه لیست به واحد خزانه جهت پرداخت بعد از تایید مدیریت ).
- شناسایی و ثبت کلیه رویدادهای حسابداری در طول روز کار (مثلا پیش دریافت ها ، پیش پرداخت ها و هزینه ها و درآمدها ، و یا حساب های دارایی،بدهی و سرمایه …).
- چک کردن حساب بانک،صندوق و تنخواه در سیستم با پرینت بانک،موجودی نقد و موجودی تنخواه گردان بصورت روزانه.
- چک کردن و به روز رسانی مانده تامین کنندگان با واحد انبار، فروش و مدیریت و در نهایت صورتحساب دریافتی از تامین کننده بصورت هفتگی.
- چک کردن و به روز رسانی مانده مشتریان با واحد فروش و مدیریت و در نهایت صورتحساب دریافتی از مشتریان بصورت هفتگی.
- وارد کردن اطلاعات ورود و خروج کالاهای انبار در سیستم و یا ماژول تامین و انبار (چک کردن کاردکس) و به روز رسانی در سیستم و اکسل.
- برنامه ریزی برای موجودی بانک در رابطه با سررسید چکهای صادر شده (اسناد پرداختنی ) و ارائه لیست چک های پرداختی به صورت روزانه.
- چک کردن هفتگی سیستم حسابداری (تراز ، مرور حسابها) و مغایرت گیری با ماژول های سیستم و به روز کردن آنها.
- گرفتن امضا از مدیریت برای اسناد پرداختنی ( مخصوصا کلیه پرداختی ها یا ارسالی های با اهمیت).
- بایگانی کردن کلیه اسناد حسابداری و مالی و کنترل مجدد اسناد و تهیه روکش اسناد.
- انجام واریزی ها و پرداختی های نقد و انجام کلیه کارهای بانکی (واریزی از صندوق به بانک و یا ارسال چک ها ) با هماهنگی با مدیریت.
- بایگانی کردن فرم مرخصی ، مساعده و یا سایر فرم های حسابداری برای روز جاری یا روز بعد.
- انجام امور محوله مدیریت مالی یا مشاورین حسابداری و مالی.
- تهیه آمار و گزارشات درخواستی و تهیه صورت های مالی برای ارائه به مدیریت.
- چک کردن کلی سیستم حسابداری و مالی (سیستم واقعی و سیستم قانونی) و کلیه موارد مالی و مالیاتی.
- چک کردن ساعت کاری پرسنل و گرفتن بکاپ از سیستم و محاسبه اضافه،کسری کار و مرخصی پرسنل.
- محاسبه،تهیه و ارسال لیست حقوق و دستمزد و فیش حقوقی پرسنل ،بیمه و مالیات حقوق و نهایتا یکم هر ماه و پرداخت آنها در همین تاریخ.
- تهیه و ارسال اظهار نامه ارزش افزوده 15 روز بعد از پایان هر فصل نهایتا 10 روز قبل از رسیدن به تاریخ 15 آماده ارسال باشد با تایید مدیریت.(فرم گزارش عملکرد هر کدام از افراد یا شرکت ها چک شود).
- تهیه و ارسال صورت معاملات فصلی 45 روز بعد از پایان هر فصل نهایتا 10 روز قبل از رسیدن به تاریخ 45 آماده ارسال باشد با تایید مدیریت.(گزارش هر کدام از افراد یا شرکت ها چک شود).
- اجرای عملیات مربوط به اظهارنامه ارزش افزوده و صورت معاملات فصلی در پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان (در صورت موظف بودن).
- محاسبه و ثبت حسابهای ارزی وبه روز رسانی اکسل.
- به روز رسانی سیستم رسمی (قانونی) شخص یا شرکت و تهیه و ارسال اظهارنامه عملکرد مشاغل یا شرکت در خرداد و تیر ماه هر سال (15 روز قبل از رسیدن به پایان هر ماه).
- انجام کلیه امور مالیاتی و بیمه شخصی و شرکت ثبت تمامی حساب ها.تکمیل تراز .روکش سند . فاکتور خرید و فروش رسمی.تحریر دفاتر و پلمپ دفاتر ،اعتراض و دفاع و لایحه نویسی و …. .
- تهیه و تنظیم کلیه قراردادها شامل قراداد پرسنل و قراداد خرید یا فروش ، اجاره و سایر قرادادها.
- نوشتن گزارش روزانه عملکرد و ارائه آن.
- گرفتن بکاپ روزانه از کلیه سیستم ها و داده ها.
- خاموش کردن سیستم ها و جمع آوری اسناد از روی میز و انتقال آن به کازیو و جای مخصوص خود نظافت اتاق و کلیه وسایل و اطمینان از قفل و بسته بودن گاو صندوق و درب حسابداری.
- به روز رسانی کلیه سیستم ها و تجهیزات به آپدیت روز و همچنین قوانین و مقرارت حسابداری ، مالی ، مالیاتی و بیمه و سایر موارد.
گروه آموزشی،حسابداری و مالی لوتوس با 5 سال سابقه در زمینه ی حسابداری،آموزش حسابداری، خدمات حسابداری در بازار و مالی، تیم سازی، پرورش نیرو های مجرب و … ، این وظایف ها را با توجه به تجربه 5 ساله و در نظر گرفتن شرایط و نیاز های حسابداری و مالی اشخاص حقیقی و حقوقی، تمامی تسک ها، وظایف حسابدار (که بصورت چک لیست وظایف حسابدار در این مقاله مرتب شده است) و یک تیم حسابداری را، از لحظه ی ورود در شروع ساعت کاری که محل کار تا اتمام روز کاری و خروج را کاملا ساده و روان طراحی، نوشته و در اختیار شما کاربران و مشتریان لوتوس قرار داده شده.
هر کارمند حسابداری لازم است در هنگام شروع کار از هنگام ورود خود به محیط کار و شروع ساعت کاری تا پایان آن و خروج از محل کار از چک لیست وظایفش اگاه باشد . حسابدار…
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
بنظر رشته ی خیلی خشکی میاد
الان میشه خب بگید منی که میخوام انتخاب رشته کنم از کجا باید شروع کنم برای یادگیری حسابداری و اینکه اصلا نمیدونم که این رشته به درد روحیه ی من میخورده یا نه؟
شما میتونید با مراجعه به مقاله آموزش حسابداری و حسابداری کلیتی در رابط با این موضوع را بدست آورید
همچنین شما میتوانید با مشاوران ما تماس بگیرید تا در این مورد هم مشاوره داشته باشید.